П`ятниця, 29.03.2024, 02:53
Вітаю Вас Гість

Офіційний сайт Сквирської ДЮСШ

Головна » 2017 » Березень » 7 » Всеукраїнський турнір з гандболу
20:05
Всеукраїнський турнір з гандболу

В гості до сквирян завітали команди з міст Овідіополя Одеської області, Шостки Сумської області, Броварів, Рокитного Київської області та Києва. Всього в турнірі взяли участь 112 спортсменів. На урочистому відкритті турніру учасників змагань привітали голова райдержадміністрації Галюк Василь Васильович, голова районної ради Гриша Василь Васильович, міський голова Скочко Валерій Анатолійович та головний суддя змагань Штундер Іван Іванович. В своїх виступах очільники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування зазначили, що ці традиційні змагання стали справжнім святом гандболу для Сквири, яка має давні і яскраві гандбольні традиції. Подякували учасникам за те, що вони роблять все для того, щоб у підростаючого покоління не зник потяг до цього чудового виду спорту і побажав – своєю грою надихати на нові спортивні злети молодь. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Героїв Майдану, Героїв АТО, які поклали своє життя за світле майбутнє України. До речі у складі команди міста Сквири виступав учасник АТО Білобров Віталій, якого чисельні вболівальники вітали бурхливими оплесками. Капітани чоловічої та жіночої команд гандбольного клубу «Сквира» Сергій Орел та Олена Лінченко вручили керівникам району та міста, а також директору ТОВ «Євробуд-МТ» Сергію Миронському подяки за вагомий внесок у розвиток та підтримку гандболу на Сквирщині. Присутні були приємно вражені яскравою церемонією відкриття, яку підготували і вели Тутберідзе Світлана та Шевчун Олена. Гості були у захваті від виступів співачок Єлизавети Солодовчук, Дар’я Зубрій (керівник Гибилинда Ірина) та зразкового хореографічного колективу «Сквиряночка» (керівник Сергійчук Марина), а пісня «Команда молодості нашої» у виконанні Володимира Мошківського, яку підспівував увесь зал, викликала справжній фурор.

Слід відмітити досить представницький склад команд-учасниць. Так в перегонах взяли участь 2 гандболісти збірної команди України, 16 майстрів спорту України, 4 кандидати в майстри спорту та 48 гравців першого розряду. Ігри проходили за коловою системою. У чоловічому турнірі точилася запекла і видовищна боротьба. У підсумку на фінішну пряму команди «Легіон» (Київ), «Торнадо» (Бровари) та гандбольний клуб «Сквира» прийшли з однаковою кількістю очок, отож доля чемпіонства вирішувалася за кращою різницею забитих і пропущених м’ячів у очних зустрічах. За цим показником переможцем першості стала команда «Торнадо», наші земляки вибороли срібні медалі, третю сходинку п’єдесталу пошани посів «Легіон».

У жіночій групі чемпіонками стала команда Овідіополя, срібні нагороди вибороли гандболістки міста Сквири, які у вирішальній зустрічі лише одним м’ячем поступилися переможницям, третє місце посіли спортсменки міста Шостки. Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращими гравцями турніру було визнано: Кияниця Юрій (Київ), Білобров Віталій (Сквира), Шпільова Оксана (Овідіополь), Карпова Олена (Сквира), Дубовий Віктор (Рокитне), Ямник Анжела (Шостка). Також секретар міської ради та дочка видатного тренера Олега Григоровича Бондаря Вероніка Бондар вручила спеціальні призи, засновані на його честь. Кращі воротарі турніру - Шпільова Оксана та сквирянин Пошедін Олег отримали чудові українські вишиванки.

Цей захід став яскравим прикладом популяризації здорового способу життя, зокрема, розвитку гандболу на теренах Сквирського регіону. 
 

 
 
 

Переглядів: 544 | Додав: skviradush | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Місцеві сайти

Сквирська РДА

Сквирська міська рада

Сайт Сквирського РМК

Сквирська районна організація профспілки працівників освіти і науки України

Сайти ДНЗ

Сквирський ДНЗ №1 "Світанок"

Сквирський ДНЗ №2 "Малятко"

Сквирський ДНЗ №3 "Берізка"

Сквирський ДНЗ №5 "Калинка"

Сквирський ДНЗ №6 "Ромашка"

Самгородоцький ДНЗ "Сонечко"

Мовчанівський ДНЗ "Малятко"

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • Антонівська ЗОШ І-ІІІ ст.
    Буківський НВК І-ІІІ ст.
    В.Половецький НВК І-ІІІ ст.
    Горобіївський НВК І-ІІІ ст.
    Дулицьке НВО І-ІІІ ст.
    Кривошиїнське НВО І-ІІІ ст.
    Оріховецький НВК І-ІІІ ст.
    Пищиківська ЗОШ І-ІІІ ст.
    Пустоварівський НВК І-ІІІ ст.
    Самгородоцька ЗОШ І-ІІІ ст.
    Шамраївський НВК І-ІІІ ст.
    Сквирська ЗОШ І-ІІІ ст. №1
    Сквирська ЗОШ І-ІІІ ст. №2
    Сквирська ЗОШ І-ІІІ ст. №3
    Сквирський НВК
    Сквирська ЗОШ І-ІІІ ст. №5
    Сквирський ліцей
    К.Гребельський НВК І-ІІ ст.
    М.Лисовецький НВК І-ІІ ст.
    Рогізнянський НВК І-ІІ ст.
    Тхорівський НВК І-ІІ ст.
    Чубинецький НВК І-ІІ ст.
    Рудянське НВО І-ІІ ст.
    Шапіївський НВК І-ІІ ст.
    Сквирський РЦДЮТ

    Сквирська ДЮСШ

    Copyright MyCorp © 2024 |